facebook icon twitter icon

Čolnarjenje po Kolpi

Posebno v poletnih mesecih je dolina Kolpe izredno privlačna za obiskovalce, saj lahko poleg kopanja uživajo tudi v čolnarjenju, raftingu, piknikih, kolesarjenju in pohodništvu.

Reka Kolpa sodi med eno najtoplejših in najčistejših rek in je primerna tako za tiste izkušene kot družine z manjšimi otroci, tisti pa ki si želite več adrenalina se po reki Kolpi odpravite pri vodostaju 100-140cm. Za vse tiste prave avanturiste, pa priporočamo robinzonsko čolnarjenje.

Izhodiščna točka vseh naših spustov (čolnarjenja, raftinga) je vas Kot ob Kolpi, kjer vas bomo pričakali z dobrodošlico in se nato odpravili na začetek spusta. Na vašo željo pa za večje skupine pripeljemo čolne tudi na druge reke.
 
Med čolnarjenjem ali raftingom si lahko ogledate naravne znamenitosti(npr. jamo Kobiljačo), živali med katerimi lahko vidite sivo čapljo, predvsem pa uživate v miru in neokrnjeni naravi, saj večji del reke Kolpe teče po krajinskem parku Kolpa.

Za varnost je dobro poskrbljeno saj vam nudimo izredno kvalitetno opremo (jopiče, čelade, neoprenske obleke, vrhunske čolne), ki zadostujejo vsem evropskim standardom, kar potrjuje tudi obvezni pregled o usposobljenosti čolnov za plovbo pri luški kapitaniji.

Spust lahko zaključite na urejenem piknik prostoru. Našim čolnarjem omogočimo šotorenje ob Kolpi, tiste malo bolj zahtevne, pa lahko povežemo s kmečkimi turizmi v bližini, kjer bodo zagotovo deležni vrhunske postrežbe.

Čolnarjenje po KolpiČolnarjenje po Kolpi Čolnarjenje po KolpiČolnarjenje po KolpiČolnarjenje po KolpiČolnarjenje po Kolpi

Ne odlašajte, izpolnite kontaktni obrazec...

Ime in priimek / Naziv podjetja: (*)
Please let us know your name.
Telefonska številka: (*)
Invalid Input
E-pošta: (*)
Please let us know your email address.
Zadeva / tema sporočila: (*)
Please write a subject for your message.
Vaše sporočilo / vprašanje: (*)
Please let us know your message.

colnarjenje meni
robinzonsko colnarjenje meni
rafting meni
sotorenje meni
pikniki meni
paintball meni
zorbing meni
poroka na prostem meni
pohodnistvo meni
kolesarjenje meni{flike}

galerija geocaching catering-icon logo-mali

Kmetija Jureči
Kot pri Damlju 8
8344 Vinica

GSM: 041 613 663